AANKOOPBEMIDDELING

Bent u op zoek naar een specifieke auto, maar hebben wij hem niet op voorraad? Dat is geen enkel probleem. Kom gerust bij ons op een persoonlijk gesprek en laat ons weten wat u zoekt in een auto. Samen met u gaan wij de auto van uw dromen vinden.

Om dat te bereiken hebben we bij Autobedrijf Theunissen de beschikking over diverse databases. We steunen daarnaast ook op ons relatiebestand voor extra informatie en verschillende mogelijkheden. Tot slot bouwen we op de ervaring en expertise die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. Als de door u gewenste auto niet direct beschikbaar is, bieden wij een gratis zoekopdracht aan.

Persoonlijk contact?

Dat kan!

Uw droomauto elders gevonden?

Een auto kopen is geen beslissing die in een paar ogenblikken genomen wordt. Een betrouwbaar advies is essentieel. Naast advies kan ook enige begeleiding, zeker op het gebied van de prijs- waardeverhouding, doorslaggevend zijn. Als uw eigen auto er ook nog bij betrokken is omdat u hem inruilt, is het al helemaal belangrijk om de juiste waarde scherp te hebben. Wij van Auto Theunissen helpen u graag met ieder obstakel in het traject. Het voeren van prijsonderhandelingen of het zoeken naar een alternatief behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?