Een onderhoudsbeurt is een controle op gebreken, tegelijk met een (preventieve) vervanging van onderdelen en vloeistoffen. Waarom is auto-onderhoud belangrijk? Door uw auto regelmatig te laten onderhouden door Auto Theunissen, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij u om uw auto periodiek te laten controleren.

Volledig, voordelig en snel: daar staat Auto Theunissen voor! Onze monteurs hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kan Auto Theunissen bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Leaseauto?

Auto Theunissen voert ook onderhoud en reparaties uit voor vrijwel alle leasemaatschappijen. Ongeacht het merk en de prijsklasse: wij maken er werk van. We halen uw auto bij het adres dat u opgeeft en leveren uw auto daar ook weer netjes af. Of op een andere gewenste locatie. Keurig op het afgesproken tijdstip. Uw auto wordt schoon afgeleverd, van binnen en van buiten gereinigd. Hoort gewoon bij onze service. Zo heeft u als leaserijder er geen omkijken meer naar.

Auto Theunissen heeft met de volgende leasemaatschappijen een Service Level Agreement:

  • Arval
  • Lease Plan
  • Business Lease
  • Athlon Car Lease
  • Terberg Leasing
  • ALD

Alle afspraken met deze maatschappijen zijn vastgelegd in zo’n overeenkomst. Prettig en duidelijk, voor alle partijen. Maar vanzelfsprekend werken we ook prima samen met andere leasemaatschappijen.

Online afspraak inplannen?

Wilt u direct online een afspraak inplannen voor onderhoud van uw auto bij Autobedrijf Auto Theunissen? Klik op de button voor het maken van een afspraak.