Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) heeft ons, Auto Theunissen, beloond met een Erkend Duurzaam Certificering. Wij hebben als garagebedrijf in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame veranderingen doorgevoerd.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA. Het wordt uitgevoerd door IvDM en is een jaar lang geldig. Het IvDM heeft het certificaat uitgereikt na een uitgebreide duurzaamheidsscan van ons bedrijf.

LED techniek

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat voor ons veel verder dan alleen het milieu. Op het vlak van dienstverlening, het personeel, inkoop, financiën en communicatie blijven wij eveneens innoveren. Uiteraard wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan het duurzaam inrichten van de werkplaats en de andere afdelingen van het bedrijf. Zo gaan we bijvoorbeeld heel bewust om met energie. Dat is terug te zien in de aanpassing in de verlichting afgelopen jaar. We worden volledig verlicht door LED techniek.