Eenvoudig gezegd: de autobanden vormen het contact tussen de auto en de weg. Dus de rijeigenschappen van uw auto, de rijgewoonten van u en het wegdek komen allemaal samen op een vlak van niet meer dan slechts enkele centimeters. Het is duidelijk dat als uw autobanden niet of onvoldoende presteren, dat vergaande gevolgen kan hebben voor het (niet) functioneren van de veiligheidssystemen van uw auto.

Als bandenspecialist adviseert Auto Theunissen u graag over de juiste autobanden. U kunt bij ons terecht voor alle merken banden; winterbanden, zomerbanden, 4 seizoensbanden, bestelautobanden, caravanbanden en zelfs hebben wij een voorraad gebruikte banden. Maak gebruik van onze speciale winterwielen wisseldagen en profiteer van het wisselen en de bandenopslag voor een scherpe tarieven. Deze dag plannen wij elke laatste zaterdag van maart en oktober. Ons huismerk is Maxxis, de Maxxis autoband is van hoge kwaliteit met optimale prestaties maar wel voor iedereen betaalbaar. Naast Maxxis voeren wij ook merkbanden van o.a. Michelin, Dunlop, Goodyear, Bridgestone en Continental.

Let op: U kunt bij ons terecht voor alle merken banden waarbij we altijd een 4 autobanden halen 3 autobanden betalen regeling hanteren. Met andere woorden u krijgt hier standaard 25% korting op uw nieuwe autobanden of winterbanden!

Afspraak autobanden vervangen inplannen

Wilt u direct online een afspraak inplannen voor het vervangen van uw banden bij Autobedrijf Auto Theunissen? Klik op de button voor het maken van een afspraak.