De autospuiterij bij Auto Theunissen bestaat uit een geavanceerde spuitcabine met diverse ultra moderne spuitstraten. In de autospuiterij wordt uitsluitend gewerkt met A-merk lakken voor het verrichten van spuitwerk voor bestel- en personenauto’s. Deze lakken voldoen aan alle hedendaagse milieueisen. De kleur wordt op de originele kleurcode aangemaakt en eventuele lakveroudering wordt vakkundig gecorrigeerd.

De autospuiterij van Auto Theunissen staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor service. Wij begrijpen dat u niet te lang wilt wachten totdat het spuiten van uw auto klaar is en dat u uw auto weer zo snel mogelijk wilt gebruiken. Of dit nou een bestelauto of personenauto is, Auto Theunissen kan er alles aan doen om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.
Tijdens het proces van het spuiten en drogen van uw auto is vervangend vervoer beschikbaar.

Binnen de autospuiterij wordt uitsluitend gewerkt met gekwalificeerd personeel die de beschikking hebben over de modernste apparatuur en beste materialen. Kortom, ook voor het spuiten van uw auto zit u goed bij Auto Theunissen.

Online afspraak maken

Direct online een afspraak maken voor het spuiten van uw auto? Klik op de button voor het maken van een online afspraak of neem telefonisch contact met ons op.