Als het om auto-onderhoud gaat is Bosch Car Service de grootste merkonafhankelijke formule. Wij van Auto Theunissen bezitten expertise over ieder automerk. Of het nu om seizoensgebonden controles, de APK, de vakantiecheck of gewoon een onderhoudsbeurt gaat. Wij regelen het. Daarbij staat Bosch Car Service garant voor kwaliteit en dat voor een eerlijke prijs.

Ondersteuning
Bosch Car Service Nederland omvat een groot netwerk van Nederlandse autobedrijven die dagelijks worden ondersteund door Bosch. Welk onderdeel het ook is, van de verlichting tot het antiblokkeersysteem (ABS), Bosch ontwikkelt het en levert het aan alle grote automerken. Dit stelt Bosch in staat om Bosch Car Service te laten slagen. Met deze service zijn autobedrijven dagelijks in staat om het juiste onderhoud te realiseren met de beste apparatuur. Iedere auto rijdt beter dankzij de Bosch Car Service.

Fabrieksgarantie
Bosch staat voor kwaliteitsonderdelen. Hierdoor blijft de eventuele fabrieksgarantie gewoon staan. Een Bosch Car Service autobedrijf repareert en onderhoudt dan ook zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Een Bosch Car Service bedrijf geeft altijd neutraal en daardoor bruikbaar advies over uw privé- of zakelijke (lease-) auto. Ook op deze wijze garandeert de Bosch Car Service het beste voor u.

Technische kennis
Bosch geeft door de intense samenwerking met autofabrikanten ongelofelijk veel kennis door aan de autobedrijven die zijn aangesloten op Bosch Car Service. Dat kan bijvoorbeeld digitaal. Op internet staan de specialisten met elkaar in contact over reparatie-ervaringen en andere tips of adviezen. De KTS test-apparatuur van Bosch krijgt vier keer per jaar een update en blijft zo enorm goed werken. Daarnaast is Bosch ESI altijd beschikbaar. Deze digitale informatiebron bevat alle relevante voertuig technische info voor alle aangesloten bedrijven.

Aangesloten autobedrijven krijgen jaarlijks minimaal zes cursussen om up-to-date te blijven in de laatste ontwikkelingen. Het is mede door deze diverse trainingen en de technische kennis die daaruit voortvloeit dat Auto Theunissen in staat is om alle merken auto’s te onderhouden en repareren.

Kijk ook eens op www.boschcarserviceotterlo.nl