Een leaseauto hoeft niet nieuw te zijn. U kunt ook een jonge tweedehands auto of een youngtimer leasen. Vaak is dat een stuk goedkoper. Op een nieuwe auto schrijft u namelijk de eerste jaren het meeste af. Bij Auto Theunissen kunt u snel en met gemak een gebruikte auto leasen. Bent u huiverig voor (financieel) papierwerk? Dat is nergens voor nodig. Auto Theunissen lease hanteert een duidelijke en snelle procedure, waardoor een gebruikte auto leasen ook voor u een eenvoudige en betaalbare oplossing is. U leaset de auto tegen vaste maandlasten voor een afgesproken aantal maanden.

De voordelen van een gebruikte auto leasen:


  • Lage en vaste maandlasten


  • Aanbetalen mag, maar is niet altijd noodzakelijk


  • U kunt uw oude auto bij ons inruilen


  • Keuze uit direct beschikbare gebruikte auto’s


  • Knowhow over uw fiscale voordelen


  • Laag en vast rentepercentage


Youngtimer leasen

Voor de zakelijke autoliefhebber is het rijden van een Youngtimer de ultieme oplossing om de autokosten te verlagen. De bijtelling is slechts een fractie in vergelijking met een nieuwe auto. Kiest u voor een leaseconstructie dan is het ook nog zonder risico en zorgen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden om bij ons een gebruikte auto te leasen.

Geïnteresseerd in een gebruikte auto of youngtimer leasen?

Kijkt u eens hieronder in ons huidige aanbod, deze auto´s zijn allen geschikt voor leasing.

Resultaat 1–24 van de 58 resultaten wordt getoond