Wat is full operationele lease ?

Dit is de meest gebruikelijke zakelijke leasevorm. Het is een leasevorm waarin alle operationele zaken zoals tenaamstelling, kenteken registratie, onderhoud, reparaties, schade-afwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten, brandstofadministratie e.d. en eventueel ook verzekering verzorgd worden door Auto Theunissen Lease. Naast het leasen van de auto, kunt u bij een full operationele lease ook het operationele aspect mee leasen.

 

Een full operationele lease gaat als volgt

U kiest een auto die perfect bij u past en volledig aansluit op uw wensen. Auto Theunissen Lease doet vervolgens de aankoop van de auto en is en blijft de eigenaar van deze auto. Het restwaarde risico wordt daarom ook gedragen door Auto Theunissen Lease en niet door u. De auto komt op de balans van Auto Theunissen Lease waardoor u al uw financiële middel beschikbaar houd voor uw bedrijfsvoering. U hoeft ook geen leningen af te betalen en bouwt ook geen vreemd vermogen op.

Het leasen van de auto en alle operationele aspecten worden verrekend in één vaste maandelijkse leasetarief o.a. gebasseerd op de looptijd van het contract, het aantal kilometers een een scherp rentepercentage. Het leasetarief dient u ieder maand te betalen. Op deze manier bent u op een eenvoudige, overzichtelijke en zorgeloze manier verzekerd van uw mobiliteit.

 

Alle voordelen nog eens op een rij

ü  U bepaalt zelf welk merk en het model dat u wenst

ü  De auto wordt door ons aangekocht en staat dus niet op uw balans

ü  U draagt dus geen economisch risico omdat het restwaarderisico voor onze rekening is.

ü  U hoeft geen grote investering te doen.

ü  U heeft te maken met een vast maandelijks bedrag

ü  U kunt uw mobiliteitskosten vooraf precies budgetteren

ü  Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering

ü  Er zijn geen nadelige gevolgen voor uw vermogenspositie, solvabiliteit, liquiditeit en leencapaciteit

ü  Wij verzorgen het volledige operationele gedeelte van A tot Z

ü  U hoeft niets te regelen of te administreren

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie betreft Auto Theunissen Lease of een financial lease? Vraag het aan een van onze medewerkers

Meer weten?

Wilt u weten wat leasemaatschappij Auto Theunissen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Contact