HISTORIE

Tientallen jaren ervaring in nieuwe en gebruikte auto’s. Dat is waar Auto Theunissen voor staat. Uiteraard altijd met de daarbij horende service hoog in het vaandel. In de jaren 60 is Garage B. Theunissen opgericht in Otterlo, gemeente Ede. Inmiddels is de garage uitgegroeid tot een succesvol autobedrijf waar altijd ruim honderd gebruikte auto’s van zo ongeveer alle merken op voorraad zijn. Theunissen kan alle merken en modellen altijd nieuw leveren op een zo voordelig mogelijke manier. Alles rondom het autobedrijf staat in het teken van wat het beste is voor u.

Het bij de BOVAG aangesloten Auto Theunissen is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat we er op veel uiteenlopende manieren voor onze klanten zijn. Ons bekwame en goed opgeleide team van monteurs weet raad met ieder merk. Lichte bedrijfswagens vormen geen enkel probleem voor onze technici. Het maakt niet van welk merk of model uw bolide is, bij Auto Theunissen krijgt u de Algemene Periodieke Keuring (APK) gedaan. Ook voor onderhoud, reparatie en schadeherstel is Auto Theunissen het juiste adres. Dankzij onze eigen wasstraat gaat uw auto altijd weer schoon en fris de weg op. Onze wasstraat is trouwens ook op zaterdag geopend. Voor de beste wasbeurt bent u bij ons goed.

We hebben echter nog niet alle service genoemd. Zo hebben we eveneens een eigen leasebedrijf. Wij spelen flexibel in op alle vervoerswensen. Snel een auto nodig voor de korte termijn? Geen probleem. Op zoek naar een auto voor een weekend of langer? Bij Auto Theunissen is het mogelijk.

Alle service op het gebied van auto’s vindt u onder één dak, bij Auto Theunissen!