Nieuwe auto leasen

Als universeel autobedrijf kunnen wij u als geen ander adviseren bij de keuze van uw nieuwe leaseauto. We analyseren uw mobiliteitsbehoeften om vervolgens, samen met u, tot een passend lease-advies te komen. Onze jarenlange ervaring en onze uitstekende dealercontacten komen daarbij goed van pas.

Full operational lease is de leasevorm die in het zakelijk verkeer het meest gebruikelijk is. Het voordeel is dat alle autokosten vooraf precies zijn te budgetteren en dat alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen worden gegeven. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming. Wij kunnen u zowel Financial Lease als Operational Lease aanbieden.

Mogelijke redenen voor de lessee om voor Operationele Lease te kiezen zijn:

  • Het verleggen van het economisch risico. U loopt geen risico van waardevermindering van het object.
  • U hoeft niet te investeren in het object, maar verkrijgt de mogelijkheid om het voertuig voor een bepaalde periode te gebruiken.
  • Als aan u een koopoptie wordt verleend kan de lessee de investeringsbeslissing uitstellen tot het einde van de lease. Is het waarde verloop intussen gunstig gebleken dan kan u hiervan alsnog profiteren.  U kunt dan tegen een gunstige prijs investeren in het object door het object te kopen tegen het bedrag van de koopoptie.

Daarnaast gelden dezelfde redenen als voor Financial Lease, zoals:

  • 100% financiering, zodat de liquide middelen volledig voor alternatieve winstgevende of besparende doeleinden gebruikt kunnen worden.
  • Het niet hoeven stellen van (aanvullende) zekerheid , zodat andere activa kunnen worden gebruikt als zekerheid voor andere financieringen.
  • Vaste leasetermijnen en kosten, welke zijn afgestemd op zowel de economische levensduur van het voertuig.

U kunt bij bovengenoemde leasevormen ook kiezen de verzekering in eigen beheer te houden.

Meer weten?

Wilt u weten wat leasemaatschappij Auto Theunissen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.