Wij zijn een universeel autobedrijf met enorm veel opties en mogelijkheden. In het verlengde hiervan leveren wij veel nieuwe auto’s van alle merken. Op deze wijze krijgt u als klant het allerbeste. De voordelen van het kopen van een nieuwe voordelige auto bij Theunissen combineert u zo met de uitstekende klantgerichte service van ons team. Hier wordt iedere auto geleverd tegen hetzelfde gunstige tarief als dat van een merkendealer.

Als een fabrikant actiepakketten, inruilbonussen of tijdelijke kortingen biedt, dan merkt u dat bij ons ook. Wij laten u daar als klant in meeprofiteren. Uiteraard hoort de volledige fabrieksgarantie daarbij. We verkopen onze auto’s trouwens niet alleen aan particulieren. Ondernemers beschouwen ons als een trouwe partner als het gaat om zakelijke mobiliteit. Dit gaat heel goed samen in combinatie met Auto Theunissen Lease. Samen creëren we de beste omstandigheden voor uw bedrijfswagen.

Kom dus eens langs in onze showroom. Laat ons weten wat u zoekt en maak diezelfde dag nog een proefrit. Uw nieuwe auto vindt u hier.