Al meer dan 40 jaar ervaring met de beste 4×4 merken

Lekker met een ijzersterke terreinauto over ruig terrein rijden en zeker weten dat u ongehinderd op de plaats van bestemming komt. Dat gevoel kennen we bij Auto Theunissen maar al te goed. Pick-ups en terreinwagens heeft u vanwege hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Om over de off-road capaciteiten nog maar te zwijgen. Een echte terreinwagen of pick-up staat voor optimale prestaties. De machtige machine trekt met gemak 2500 kilo.

Al ruim 40 jaar is Auto Theunissen gespecialiseerd in 4×4 auto’s. Merken als Jeep, Land Rover, Nissan, Dodge en Toyota hebben geen geheimen voor ons. Het is hier mogelijk om een compleet pakket in zowel service als onderhoud te krijgen. Daarnaast hebben we een gigantisch aanbod in 4×4 onderdelen en accessoires voor niet alleen particuliere- en professionele klanten, maar ook de overheid en diverse hulporganisaties weten ons te vinden vanwege onze expertise in 4×4 auto’s.

Een absoluut hoogtepunt in onze geschiedenis met terreinauto’s is het volbrengen van de Dakar Rally in 2012 met een Dodge RAM Pick-Up. Na jarenlang ervaring opdoen in diverse rally’s slaagde het team erin om de zwaarste rally ter wereld te volbrengen.

Wie een prachtige 4×4 auto wil rijden en daar de beste service bij wil, zit bij Auto Theunissen goed. Bekijk ons aanbod en laat u informeren over de leasemogelijkheden van onze 4×4 auto’s.

Occasion aanbod pick-ups en 4x4

Wilt u weten welk actueel occasion aanbod Auto Theunissen heeft op het gebied van pick-ups en 4×4? Klik op de volgende button om naar ons occasion aanbod te gaan.