SCHADE

Schade aan uw auto kan op veel manieren ontstaan. Een ongeval, een verkeerde manoeuvre, steenslag of vernielzucht, het zijn slechts enkele oorzaken van deuken, krassen en andere beschadigingen. Uiteraard repareren wij de schade graag voor u en mocht de schade onder uw verzekering vallen kunnen wij de schade voor diverse maatschappijen repareren. Tijdens de reparatie kunt u rekenen op vervangend vervoer zodat u de gehele reparatieperiode mobiel blijft. Na de schadeherstelling zorgen wij voor een vlotte financiële afwikkeling via u of rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.

Bereken hier uw premie:

Auto Zeker

Bereken zelf, klik op het logo

 

 

 

 

Samenwerking Centraal Beheer - Autobedrijf Theunissen - Uw werkgever

In samenwerking met Centraal Beheer bieden wij u de mogelijkheid om online en vertrouwd, de verzekering voor uw auto te regelen. Een autoverzekering die een goede dekking, een scherpe premie en een perfecte schadeafwikkeling via Autobedrijf Theunissen combineert. Ook kunt u mee profiteren van collectiviteitskorting via uw werkgever.

U denkt natuurlijk liever niet aan schade aan uw (nieuwe) auto. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan nemen wij u de zorgen uit handen en herstellen wij uw auto snel en vakkundig. Wij regelen de schade rechtstreeks met Centraal Beheer Achmea, zodat u ook niets hoeft voor te schieten. Natuurlijk krijgt u van ons tijdens de reparatie gratis een vervangende auto en heeft u geen eigen risico.

Nog even de voordelen op een rijtje:

 • U sluit de verzekering tegen een aantrekkelijke premie bij Centraal Beheer Achmea
 • U krijgt bij diefstal of total loss raken van uw nieuwe of gebruikte auto binnen
  de eerste 36 maanden de volledige aanschafwaarde vergoed.
 • U betaalt geen eigen risico
 • U krijgt gratis vervangend vervoer
 • Uw auto wordt altijd hersteld met originele onderdelen
 • Geen alarmeisen tot € 75.000,00 verzekerde waarde
 • U heeft de mogelijkheid voor het afsluiten van een no-claimbeschermer:
  daarmee kunt u één keer per jaar een schade claimen met behoud van uw no-claim korting.