Short lease

Bent u op zoek naar een shortlease auto? Auto Theunissen Lease biedt mobiliteitsoplossingen voor korte en/of langere tijd. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan verscheidene merken en modellen. Daarnaast zijn onze overeenkomsten zeer flexibel en zelfs na één maand kosteloos te beëindigen.

In het shortlease maandtarief dat u aan de leasemaatschappij betaalt zijn zaken als reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting opgenomen.

Shortlease wordt ook vaker ingezet voor medewerkers met een tijdelijk contract. Zo kan u uw mobiliteitsbehoefte flexibel invullen. Bijkomend voordeel is vaak dat Shortlease contracten de mogelijkheid bieden om op dagbasis/weekbasis/maandbasis op te zeggen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden om bij ons een gebruikte auto te leasen.

Shortlease aanbod

Wilt u weten welke auto’s wij allemaal beschikbaar hebben voor onze flexibele mobiliteitsoplossing? Klik op de button voor ons huidige aanbod, deze auto´s zijn allen geschikt voor leasing.