Snel service

Lampje kapot?
Wisserbladen stuk?
Brandend motorlampje?
Lekke band?
Bandenspanning controleren?

Altijd zonder afspraak mogelijk en een kop koffie of thee terwijl u wacht.

Auto Theunissen voordeelpas

Met onze voordeelpas kunt u zelfs kosteloos u vloeistoffen laten bijvullen of een lampje laten vervangen terwijl u wacht! Onze voordeelpas krijgt u bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto i.c.m. het afleverpakket C, na een grote onderhoudsbeurt door ons uitgevoerd of u kunt de pas aanschaffen voor € 39,95 bij een van onze medewerkers op de receptie.

Voordelen 

 • Gratis lampjes vervangen
  Is er weer eens een gloeilampje kapot? Mist u stadslicht, groot licht of dimlicht? Gaat uw knipperlicht of uw remlicht niet branden?
 • Gratis olie en vloeistoffen aanvullen
  Om veilig en zorgeloos te rijden, moeten alle vloeistoffen in uw auto op peil blijven. Daalt het niveau van uw motorolie, uw koelvloeistof of uw remvloeistof? Is het tankje van uw ruitensproeiervloeistof leeg?
 • Gratis aircocheck
  Uw airco functioneert alleen goed als de aircovloeistof op peil is. Speciaal voor u voeren wij gratis een check uit.
 • Gratis accu test
  Dat uw auto elke morgen start, wil niet zeggen dat uw accu nog als nieuw is. Als het koud wordt, staan veel mensen ineens met een lege accu. U niet. Wij voeren gratis een accu test uit, zodat u – indien nodig – tijdig uw accu kunt vervangen
 • Gratis APK
  In combinatie met een grote onderhoudsbeurt
 • Mogelijkheid tot 24 uur pech hulp via Bosch Car Serice voor € 55,75 per jaar.
  Vraag onze medewerkers voor meer informatie
 • Gratis winter- en zomercheck
  Laat uw auto gratis controleren door onze monteurs, hierdoor gaat u veilig de weg op.
 • Actietarief winterwielen wissen met bandenopslag
  Het tarief voor het wisselen van uw wielen bedragen op deze dag € 19,75 excl. BTW (normaal € 39,50 excl. BTW) en voor de opslag € 17,50 excl. BTW. Het wisselen van losse banden komt op € 49,50 excl. BTW en balanceren.

 

Gelijk langskomen?

Wilt u direct bij Auto Theunissen langs voor een kleine reparatie? Klik dan op de contact button voor de routebeschrijving en onze contactinformatie.