Heeft u schade opgelopen aan de velgen van uw auto? Per ongeluk een stoeprand geraakt en lelijke krassen op uw mooie velgen? Lichtmetalen velgen zijn het visitekaartje van uw auto, maar een beschadiging zit er snel op. Onze specialisten kunnen deze krassen en beschadigingen aan uw aluminium velgen onzichtbaar wegwerken en herstellen.

Na onze velgen reparatie zullen uw velgen er weer zo goed als nieuw uitzien. Het herstellen van de velgen duurt 1 – 3 werkdagen. Omdat het vereiste spuitwerk voor het repareren van uw velgen minimaal 1 nacht moet drogen voordat deze voldoende is uitgehard zodat de banden weer gemonteerd kunnen worden, is het niet mogelijk hierop te wachten in de werkplaats. Uiteraard kunt u wel leenvelgen, of een leenauto krijgen ten tijde van reparatie aan uw velgen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Heeft u een kleine schade aan uw velg? Kleine velgen schade kan snel worden gerepareerd door middel van spotreparatie. Veelal is een spotreparatie van uw velg binnen 1 dag klaar.

Online afspraak inplannen?

Wilt u direct online een afspraak inplannen voor de reparatie van de velgen van uw auto bij Autobedrijf Auto Theunissen? Klik op de button voor het maken van een afspraak.