Wij weten als geen ander dat de auto volledig is ingepast in het leefpatroon en dat het missen daarvan voor onderhoud of schadeherstel al snel als lastig ervaren kan worden. Uiteraard hebben wij daar passende mogelijkheden voor.

Haal- en Brengservice
Wanneer u onderhoud of een reparatie aan uw auto wilt laten uitvoeren, dan kunt u gebruik maken van de Haal- en Brengservice. Indien u alleen naar huis of uw werkadres in de omgeving van Otterlo moet, brengen wij u graag naar uw bestemming en halen wij u vervolgens weer op. Of wij zorgen ervoor dat uw auto wordt gehaald en gebracht op een locatie naar keuze. Uw auto krijgt op vakkundige wijze alle nodige onderhoud. De Haal- en Brengservice is uiteraard geheel kosteloos.

Vervangend vervoer
Indien u zich met een fiets kunt verplaatsen, dan hebben wij die ook geheel gratis voor u beschikbaar. Binnen onze huurautovloot hebben wij een aantal kosteloze homerunners beschikbaar, dit zijn altijd basic voertuigen. Reserveren bij onderhoud is wel van belang.

Andere auto’s stellen wij u in combinatie met onderhoud en APK ter beschikking voor een kleine bijdrage van € 15,- exclusief BTW per dag. U dient zelf uw verreden brandstof te tanken.

Indien u in combinatie met uw werk of andere omstandigheden graag beschikt over een grotere auto, dan hebben wij een vloot met huurauto’s in de diverse categorieën beschikbaar.

Online afspraak inplannen?

Wilt u direct online een afspraak inplannen voor een reparatie of onderhoud bij Autobedrijf Auto Theunissen? En wilt u daarbij direct vervangend vervoer regelen of gebruik maken van de haal- en brengservice? Maak dan gebruik van ons online afspraken formulier.