De pas vol permanente presentjes.

U als bestuurder comfortabel en veilig de weg op sturen. Dat is ons grote streven. Om deze aspiratie kracht bij te zetten hebben we onze unieke voordeelpas in het leven geroepen. Onze vaste klanten genieten met deze kaart van enorm veel extra’s. U krijgt deze pas na het kopen van een nieuwe of gebruikte auto volgens afleverpakket C, na het laten doen van een grote onderhoudsbeurt door onze monteurs of door hem simpelweg voor € 39.95,- bij de receptie aan te schaffen.

Auto Theunissen, daar ziet u het voordeel pas.

De Auto Theunissen voordeelpas biedt u

 • Gratis lampjes vervangen
  Is er weer eens een gloeilampje kapot? Mist u stadslicht, groot licht of dimlicht? Gaat uw knipperlicht of uw remlicht niet branden? Wij vervangen het gratis.
 • Gratis olie en vloeistoffen aanvullen
  Om veilig en zorgeloos te rijden, moeten alle vloeistoffen in uw auto op peil blijven. Daalt het niveau van uw motorolie, uw koelvloeistof of uw remvloeistof? Is het tankje van uw ruitensproeiervloeistof leeg? Geen probleem, wij sturen u zorgeloos op pad.
 • Gratis aircocheck
  Uw airco functioneert alleen goed als de aircovloeistof op peil is. Speciaal voor u voeren wij gratis een check uit.
 • Gratis accu test
  Dat uw auto elke morgen start, wil niet zeggen dat uw accu nog als nieuw is. Als het koud wordt, staan veel mensen ineens met een lege accu. U niet. Wij voeren gratis een accu test uit, zodat u – indien nodig – tijdig uw accu kunt vervangen.
 • Gratis APK
  In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring gratis.
 • Mogelijkheid tot 24 uur pech hulp via Bosch Car Serice voor € 55,75 per jaar.
  Klik hier voor meer info: Bosch Car Service pech hulp.
 • Gratis winter- en zomercheck
  Laat uw auto gratis controleren door onze monteurs. Hierdoor trotseert u veilig de wegen.
 • Actietarief winterwielen wissen met bandenopslag.
  Het tarief voor het wisselen van uw wielen bedraagt op deze dag € 19.75 excl. btw (normaal € 39.50 excl. btw) en voor de opslag € 17.50 excl. btw. Het wisselen van losse banden met balanceren komt neer op € 49.50 excl. btw.

De voorwaarden

De voordeelpas is direct van toepassing nadat u uw auto bij ons heeft laten voorzien van het periodiek voorgeschreven fabrieksonderhoud in combinatie met APK of een auto met het afleverpakket C heeft aangeschaft. De geldigheid van de pas loopt tot het volgende onderhoudsmoment, zoals deze is voorgeschreven door de fabrikant (APK voor zover van toepassing). Eventuele defecten en tekortkomingen dienen tijdens het onderhoud te worden verholpen. Xenon lampen zijn uitgesloten bij de vervanging van de gratis verlichting.

Bij sommige auto’s dienen veel aangrenzende onderdelen gedemonteerd te worden. Indien de vervanging van een lampje meer dan 15 minuten tijd kost, dan zal de extra tijd aan u berekend worden.

Het bijvullen van alle vloeistoffen is gratis, behalve bij bovenmatig gebruik, uiteraard krijgt u dan een reparatie advies.
Bij sommige auto’s dienen veel aangrenzende onderdelen gedemonteerd te worden. Indien de vervanging van een lampje meer dan 15 minuten tijden kost, dan zal de benodigde arbeid aan u berekend worden.

Ongeacht het soort olie ontvangt u deze gratis indien deze bijgevuld dient te worden. Als blijkt dat de auto een behoorlijk olieverbruik heeft, dan dient het verbruik door ons hersteld te worden of valt de olie niet onder de gratis service.

Voordeelpas aanvragen?

Wilt u direct profiteren van de kortingen en voordelen van onze voordeelpas? Neem dan contact met ons op.