WERKWIJZE

Zo werken wij als je met ons zaken doet:

AANBOD

Bij ons vind je auto’s in het 4x4-segment zoals een Jeep Wrangler, sportieve auto’s zoals bijvoorbeeld de Ford Mustang, diverse functionele bestelauto’s en de voertuigen die wij inruilen. Staat uw droomauto er niet bij nemen wij graag uw zoekopdracht op.

SCHERPE PRIJS

Wij bieden u deze auto’s aan voor marktconforme en transparante internetprijzen, onze afleverpakketten zijn naar ‘smaak’ toe te voegen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor het pakket met 12 maanden BOVAG-garantie en een onderhoudsbeurt of gaat u voor de scherpste deal. Wilt u de auto financieren/leasen, geen probleem wij kunnen u alle leasevormen aanbieden.

ACCESSOIRES

Mocht u bijvoorbeeld de trekhaak missen, een imperiaal, een lier of andere accessoires monteren onze aflevermonteurs deze graag voor u. Onze collega’s van de schadeafdeling zal er voor zorgen dat de auto er weer naar wens uit gaan zien.

PROEFRIT

Kom eens langs en drink met ons een kop Hesselink koffie om de mogelijkheden te bespreken. Te druk om langs te komen? Geen probleem, dan komen we de auto op locatie laten zien, wanneer jij wilt.

SERVICE

Als wij jouw droomauto hebben geleverd zullen wij er alles aan doen om je mobiel te houden. Wij hebben bijvoorbeeld een klantenkaart om kosteloos tussen de onderhoudsbeurten olie bij te vullen of een lampje te vervangen. Met de Bosch Pechhulp zorgen wij dat je overal in Europa ook buiten kantoortijden wordt geholpen.